Thuiswerken en gevolgd worden

Dinsdag was een mooie thuiswerkdag; lekker wat artikelen uitwerken en niet gestoord worden door de telefoon en PR-mensen die wat willen. Loesje had mijn i-Pad even geleend en schrok toen ze opeens de Twitter melding kreeg; ‘De Zaak’ volgt je.’ Loesje is niet zo thuis is nieuwe media en dacht dat ‘De Zaak’ mijn baas was, in plaats van een website voor ondernemers, die volgde of ik wel echt aan het werk was. Klinkt als een moderne versie van Big Brother uit George Orwell’s ‘1984’. ‘Moet ik nu wat doen?’, vroeg ze zich af, maar ik heb haar gerust gesteld. Als mijn baas wil controleren of ik wel echt wat doe, kijkt hij wel naar mijn online activiteiten. Die geven vaak een prima indicatie van hoe hard er werkelijk gewerkt wordt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s