Geertje Blokkeertje

Kennelijk heb ik wat goeie dingen geschreven op Twitter: de officiële PVV/Wilders-account heeft me geblokkeerd. Ik ging net even kijken nav een commentaar van Sjors Fröhlich (BNR) over Wilders die het Carré-debat heeft afgezegd. Dit kreeg ik te zien:

geertje-blokkeertje

Hij zal alle media-mensen van Nederland wel aan het blokkeren zijn. Het is al lang duidelijk: Geert wil geen debat. Hij wil ook geen oplossingen. Hij wil gewoon rellen. Een machtsgreep a la Trump zit er in Nederland gewoon niet in. In het voor hem best denkbare scenario pakt de PVV-leider straks 25% van de stemmen (en hoger opgeleiden stemmen sowieso alleen op hem als tegenstem op de gevestigde orde). 25% – als hij dat al haalt – is niet genoeg om iets voor elkaar te krijgen. Niet dat hij iets voor elkaar wil krijgen. Hij wil ook niet samenwerken. Geert is een nare en zure verliezer die speelt dat hij een oprecht mens is. Maar dat is hij niet en dat zal hij ook nooit worden. Zijn grootste loser-actie van de laatste tijd is proberen uitgenodigd te worden in het Witte Huis. Denkt hij nou echt dat narcist Trump ook maar enige interesse heeft in zijn pathetische populistische partijtje? Helaas zullen we zijn aanwezigheid in Nederland nog een (lange) tijd moeten verdragen…

Maar gelukkig kan ik hem nu niet meer volgen op Twitter. En die anonieme lulletjes die hem ondersteunen blokkeer ik ook maar meteen. Zo weinig mogelijk Wilders/Wildersstemmers! Die werken slecht in op je centrale zenuwstelsel. Vanaf nu alleen nog maar positieve mensen en positieve vibes, graag.

positive-vibes

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s