Over J. Kleyngeld

Weblog van redacteur Jeppe Kleyngeld 

Foto door Rosa Kleijngeld

Jeppe Kleyngeld (1980, getrouwd, één dochter) is full time schrijver en redacteur, vooral gespecialiseerd in (financieel) management. Hij heeft een achtergrond in journalistiek en media, maar heeft zijn kennis aangevuld met een groot aantal opleidingen op het gebied van bedrijfseconomie. Hij woont in Schermerhorn, Noord Holland.

Jeppe heeft zich langdurig verbonden aan financieel uitgever Alex van Groningen. Zijn voornaamste rol binnen deze onderneming is het volgen van trends, ontwikkelingen en cruciale thema’s in de dynamische financiële wereld en hierover publiceren. Typische (bedrijfseconomische) onderwerpen waarover hij veel schrijft en heeft geschreven zijn: accounting, controlling, financiering, creditmanagement, transformatie financiële functie, waardecreatie, it, financiële software, (big) data analytics, carrière, arbeidsmarkt, risicomanagement, strategie, technologie en ondernemerschap.

Twee platformen waar Jeppe dagelijks op publiceert zijn FM.nl (Financieel-Management) en CFO.nl. Daarnaast is hij hoofdredacteur van het gerelateerde vakblad FM Magazine, dat ieder kwartaal uitkomt in een oplage van 10.000 stuks. Hij stuurt in deze rol de auteurs, fotografen en vormgevers aan, interviewt experts en zorgt voor een optimale uitwerking van het betreffende thema. Bekijk hier een selectie van zijn publicaties.

Hij is dus in vaste dienst, maar hij doet ook wel eens een freelance schrijfklus, meestal voor B2B-leveranciers in financieel management diensten en/of software. Zijn talent en ervaring liggen in het vinden van de kern van een verhaal, en het optimaliseren van teksten voor zowel de lezers als de zoekbots van Google. Wil je meer weten? Neem contact met hem op via jkleyngeld@financieel-management.nl.

De rest van zijn CV is te vinden op LinkedIn en je kunt hem natuurlijk volgen op Twitter.

Op deze weblog  publiceert Jeppe regelmatig blogs en essays over onderwerpen waar hij een passie voor heeft, maar (nog) geen platform. Ook is hij fanatiek Hipstamatic-fotograaf en plaatst hij regelmatig zijn favoriete beelden op deze weblog: bekijk hier de selectie.

Op de foto’s hieronder een kleine indruk van zijn huis in de Schermerpolder en zijn huisgenoten…

Huis (voor)

Huis (achter)

Het Konijneneiland 2.0.

Het Konijneneiland 2.0.

Rosa en Loesje (dochter en vrouw)

De katten

De katten

De kippen

De kippen

De konijnen

De konijnen

Advertenties