Over J. Kleyngeld

Jeppe Kleyngeld (1980, getrouwd, één dochter) is full time schrijver en redacteur, vooral gespecialiseerd in (financieel) management. Hij heeft een achtergrond in media/journalistiek en heeft zijn kennis aangevuld met een groot aantal opleidingen op het gebied van bedrijfseconomie. Hij woont in polderdorp Schermerhorn, Noord Holland.

Foto door Rosa Kleijngeld

Jeppe begon zijn carrière als redacteur bij het International Film Festival Rotterdam. Na wat omzwervingen begon hij vervolgens in 2008 bij CxO Media, een onderneming die (financiële) professionals helpt met hun kennis, netwerk en carrière.

Tussen 2010 en 2017 was hij hoofdredacteur van FM.nl (Financieel-Management) en FM Magazine. Typische (bedrijfseconomische) onderwerpen waarover hij veel schrijft zijn management, accounting, finance, ict, carrière, risicomanagement, strategie, technologie en ondernemerschap. Kijk hier voor een selectie van zijn publicaties.

Vanaf 2018 is hij verantwoordelijk voor het platform AccountantWeek.nl. Daarnaast levert hij geregeld bijdragen aan CFO Magazine, CHRO.nl, M&A (Mergers & Acquisitions) Magazine en FM. Allemaal uitgaven van Alex van Groningen BV, waar hij halverwege 2019 werd benoemd tot Chef Redactie.

Sinds 2010 blogt Jeppe op zijn persoonlijke platform Fragmenten.blog over zijn overige passies film, popcultuur, psychologie, wetenschap en filosofie. Zijn verzameling blogs en essays is hier te vinden.

Buiten zijn activiteiten in de materiële wereld, is hij ook voortdurend bezig met zaken van de geest. Momenteel werkt hij aan zijn eerste wetenschappelijke boek, dat zal gaan over het huidige reductionistische denken in wetenschap en filosofie, dat de mensheid belemmert de ware aard van het bewustzijn en de realiteit te doorgronden.

Contactgegevens:
jeponline@hotmail.com
Twitter
LinkedIn

Huis (voor)

Huis (achter)

Rosa en Loesje (dochter en vrouw)

 

 

 

 

 

Een Reactie op “Over J. Kleyngeld

  1. Pingback: Weblog van redacteur J. Kleyngeld | FRAGMENTEN UIT HET SCHEMERLAND