Over fragmenten.blog

Hola! Welkom op mijn persoonlijke blog. In mijn dagelijkse leven ben ik redacteur en schrijf ik veel over bedrijfseconomische onderwerpen via o.a. FM.nl, CFO.nl en MenA.nl. Op Fragmenten uit het Schemerland blog ik over o.a. business, psychologie, wetenschap en filosofie. Je denkt misschien, hier verschijnen vast niet zijn beste artikelen, een site zonder verdienmodel. Maar er zitten best pareltjes tussen al zeg ik het zelf. De beste heb ik in e-boek-vorm gepubliceerd. Ik schrijf ook veel over bewustzijn en de relatie met de fysieke wereld. Ik hoop hier op een dag een kick-ass boek over te schrijven, maar voorlopig zijn het losse essays die via deze pagina te vinden zijn. En over films heb ik ook behoorlijk wat geschreven. Enjoy!

— Jeppe Kleyngeld

Een Reactie op “Over fragmenten.blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.