Over Fragmenten.blog

Jeppe Kleyngeld is redacteur en schrijft en publiceert veel over bedrijfseconomische onderwerpen via o.a. FM.nl, CFO.nl, AccountantWeek.nl en MenA.nl. Lees hier zijn uitgebreide profiel. Op Fragmenten uit het Schemerland blogt hij over zijn andere grote passies: film, televisie, filosofie, psychologie en wetenschap. Er verschijnen nog regelmatig blogs. Momenteel werkt hij aan een Engelstalige website met wetenschappelijke en filosofische essays over bewustzijn genaamd Free-Consciousness.com. In het archief van deze weblog vind je een grote verzameling blogs, essays en verhalen. Een speciale selectie is ook in de vorm van een e-boek gepubliceerd. Enjoy!

Een Reactie op “Over Fragmenten.blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.