Extreem verslavende internet game

Er is tegenwoordig een enorm aanbod aan gratis games te spelen op internet. Natuurlijk heeft u daar geen tijd voor, maar soms is het spelen van een game erg relaxerend. De volgende game kan ik u van harte aanbevelen. Wel erg verslavend!

In ‘Bloons Tower Defense 4’ is het uw taak om grote aantallen ballonnen tegen te houden die een landweggetje willen passeren. Om deze klus te klaren kunt u afweertorentjes bouwen, die raketten en dartpijltjes schieten op de ballonnetjes. Elke kapotte ballon levert geld op, wat besteedt kan worden aan steeds geavanceerder wapentuig. Leuk, erg leuk.

Veel plezier. De game is hier te spelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.