Wing Commanders

Angry Birds Star Wars

‘I find your lack of feathers disturbing.’

Tja, dit is natuurlijk een briljante zet. De combinatie van het succesvolste smart phone spel met de populairste filmserie aller tijden. ‘Angry Birds Star Wars’ stelt niet teleur. De gameplay is heerlijk; de vogels modeleren verschillende Star Wars helden met bijbehorende skills. De Luke Skywalker vogel hanteert een lightsaber, de Han Solo vogel een laser gun, de Obi-Wan Kenobi vogel de force, et cetera. Je helden nemen het in drie visueel schitterende levels (Tatooine, Hoth en de Death Star) op tegen de Imperial Swine Troopers. Voor Star Wars fans is er een hoop te genieten qua slimme (visuele) referenties en grappen. Met het basisspel van 0,89 cent ben je een aardige tijd zoet, maar de slimme commerciële jongens van Rovio bieden je uiteraard de kans betaald verder te spelen in ‘Path of the Jedi’. En welk favoriet Star Wars personage daar zijn opwachting maakt, raad eens? Dit is smart phone gamen op zijn best.

Angry Birds Star Wars
Prijs: 0,89 €
Uitgever:
Rovio Entertainment Ltd
Size: 30.2 MB
- 5 star

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.