Een koninklijk nieuw onderkomen

Afgelopen dinsdag 30 april 2013 was de dag dat Beatrix het Koninklijke stokje overdroeg aan Willem Alexander. Loesje en ik kroonden die dag de konijnen Groningen en Griepje tot koning en koningin van een flink stuk konijneneiland. Een mooi moment op wat een mooie dag had kunnen zijn, maar die pijn. Die pijn. Dit zijn de slechte tijden… helaas.

Stichting Het Konijneneiland staat even op een laag pitje momenteel. We zijn aan het knokken om weer grip te krijgen op ons leven, want die helse zenuwpijn gooit roet in het eten. Maar voor een paar konijnen hebben we nog wel ruimte. Griepje & Groningen: Geniet van de zomer op het eiland!

Het koninklijke optrekje van de konijnen Griepje & Groningen

Het koninklijke optrekje van de konijnen Griepje & Groningen

Groningen overziet zijn koninkrijk

Groningen overziet zijn koninkrijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.