Belachelijk vermakelijk

Voor het spel Ridiculous Fishing moet ik even een loftrompet afsteken. Het is briljant getekend om te beginnen; heerlijk hoekig en retro-achtig. De persoonlijkheid straalt er vanaf. Maar echt briljant is de gameplay. Dat bestaat uit drie fasen. Eerst moet je jouw karakter Billy zijn hengel laten uitwerpen en met zijn haak vissen ontwijken, terwijl deze naar de bodem van de oceaan afdaalt. Zodra de haak namelijk een vis aanraakt, begint fase 2, het binnenhalen van de vissen. Later in het spel kun je een kettingzaag aan de haak bevestigen die dwars door alle vissen heen gaat, maar eerst moet Billy geld verdienen om deze instrumenten te kunnen aanschaffen.

Ridiculous Fishing

Tijdens het ophalen (fase 2), is het de bedoeling zoveel mogelijk waardevolle vissen aan de haak te slaan (in de fish-o-pedia staan alle soorten en welke waarde ze vertegenwoordigen). De derde en laatste fase is de gevangen vissen uit de lucht schieten met steeds effectiever wapentuig (van pistool naar bazooka en alles er tussenin). Na afloop krijgt Billy betaald en kan hij naar de winkel om een steeds betere uitrusting te kopen. Het is een spel waar je eindeloos mee bezig kunt zijn. Niet alleen is het uiterst verslavend, maar er komt ook strategie aan te pas (zie deze strategy guide voor advies). Sommige zeldzame soorten krijg je namelijk niet zomaar te pakken, maar heb je wel nodig om Billy naar volgende zeeën te laten varen. Kortom, doe jezelf een plezier en download Ridiculous Fishing  op je telefoon of i-Pad. Een betere investering van 2,69 euro is er niet.

Ridiculous Fishing
Prijs: 2,69 €
Uitgever: Vlambeer
Size: 48.6 MB
- 5 star

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.