Epptalk: Mr. Mood

Mr. Mood 1

When I was 17, I read a quote that went something like: ‘If you live each day as if it was your last, someday you’ll most certainly be right.’  It made an impression on me, and since then, for the past 33 years, I have looked in the mirror every morning and asked myself: ‘If today were the last day of my life, would I want to do what I am about to do today?’ And whenever the answer has been ‘No’ for too many days in a row, I know I need to change something.
– Steve Jobs [1955 – 2011]
Steve Jobs

Mr. Mood is een app die je er achter helpt te komen of je tevreden bent met je leven. Alles wat je hoeft te doen, is dagelijks (op een vast tijdstip naar keuze) aan te geven hoe het gesteld is met je stemming. Er zijn vijf stemmingen mogelijk variërend van depressief tot extatisch. Je stemmingen belanden in keurige maandoverzichten, zodat je kunt zien hoe het je in een zekere periode vergaat in je leven. Handige app die eigenlijk briljant is in zijn simpelheid.

Mr. Mood
Prijs: 0,99 €
Uitgever: 1 Button
Size: 1,7 MB
- 4 star

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.