Epptalk: Sleep Cycle

Sleep Cycle 1

Dit is een onmisbare app die de traditionele wekker vervangt voor iets veel beters. Sleep Cycle alarm clock analyseert je slaappatroon en maakt je wakker zodra je in je lichtste slaap verkeert. Dat is erg prettig wakker worden.

Sleep Cycle 2

Het werkt als volgt; stel dat om uiterlijk 7:00 op moet, begint de app vanaf 6:30 te analyseren wanneer je licht en wanneer je diep slaapt. Op het optimale moment maakt hij je wakker en voel je je veel meer uitgerust dan wanneer je uit een diepe slaap komt. Een traditionele wekker is eigenlijk een loterij wat dat betreft. Soms wekt die je uit de diepste slaap en dan voel je je verschrikkelijk. Kortom, je kunt eigenlijk niet zonder Sleep Cycle. De kwaliteit van je ontwaakmomenten zal er met sprongen op vooruit gaan.

Sleep Cycle
Prijs: 1,79 €
Uitgever: Maciek Drejak Labs
Size: 19,5 MB
- 5 star

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.