Operational excellence in de keuken

Cooking Fever
Houd je ervan om in de keuken te staan en ingewilligde maaltijden te bereiden voor een aantal gasten? Ik wel. Alleen kost het tijd, geld en energie. Soms geen probleem, maar het kan niet altijd. Daarom ben ik blij met de iPhone game ‘Cooking Fever’. Als super chefkok heb je hierin de uitdagende taak zo snel mogelijk gasten te voorzien van eten en drinken van super kwaliteit. Je bent ook eigenaar en investeerder, dus je hebt ook de taak je restaurant en keukenapparatuur regelmatig te upgraden, zodat je de steeds veeleisendere klant tevreden kunt blijven houden.

‘Cooking Fever’ is stressen op een lekkere manier waarbij je vooral een goed proces moet uitdenken. Ga je eerst eten voorkoken en dan de klanten helpen? Of help je klanten tussen de kookactie door, met als risico dat de boel aanbrandt en je het kunt weggooien? Je begint het spel met een fast food tentje, maar kunt later ook aan de slag met een vis bistro, een Chinees restaurant, een Indiaas restaurant, een bakkerij, en een pizzeria. Een groot nadeel is dat je edelstenen en munten nodig hebt om verder te komen, en die verdienen met de gameplay kost veel tijd. Je zult dus op een gegeven moment de portemonnee moeten trekken, anders blijf je hangen in het fast food gebeuren.

Cooking Fever
Prijs: Gratis (In-App Purchases)
Uitgever: Nordcurrent
Size: 73.7 MB

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.