N.O.V.A. 3 – Near Orbit Vanguard Alliance

N.O.V.A. 3 - Near Orbit Vanguard Alliance 1

First person shooters op de iPad zijn nooit zo goed als op de console, maar er is een spel dat in de buurt komt: N.O.V.A. 3 – Near Orbit Vanguard Alliance. Je bent een officier genaamd Kal Wardin die aliens – zogeheten Xenos – moet bevechten op een onbewoonbaar verklaarde aarde (mensen wonen nu op satellieten die rond de aarde zweven). Daarbij kan Wardin gebruik maken van acht prachtig ontworpen futuristische wapens.

Door Digital Trends Magazine benoemd als de beste shooter voor de iPad, dit Halo-achtige sci-fi avontuur ziet er prachtig uit en heeft een gameplay dat perfect aanvoelt; je merkt nauwelijks dat je op een tablet speelt. Bovendien ben je voor 7 euro in de App Store helemaal klaar en hoef je niet nog eens allemaal extra’s te kopen gedurende het spel. Een aanrader voor wanneer je het af en toe fijn vindt om gewoon te knallen op aliens zonder na te denken. Heerlijk ontspannen op de bank na een dag hard werken.

N.O.V.A. 3 - Near Orbit Vanguard Alliance 2

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.