E-boek: Fragmenten 2010-2019

Het mooie van deze tijd is dat iedereen eigen boeken kan uitgeven. Dit is niet langer alleen weggelegd voor gevestigde schrijvers en beroemdheden.

Een boek of een film is een manier om dingen vast te houden. Ik heb daar altijd naar gestreefd. Misschien komt mijn passie voor film daar wel vandaan. Het vastleggen van de tijd, van levens, van mijn leven. Maar ik besef nu dat dit onmogelijk is. Films uit de jaren 50’ worden zelden meer bekeken, behalve door filmstudenten en historici. De echte klassiekers blijven geconserveerd, maar echt vasthouden, vereeuwigen, is bijzonder lastig. We leven misschien wel voor eeuwig, maar wel in een continu veranderende vorm en gedaante. Als bewustzijn zijn we continu aan het evolueren. Van lucide naar onbewust en van verlicht naar totaal onwetend.

Toch is publiceren zinvol als onderdeel van het leerproces. Dus without further ado, hierbij het resultaat van tien jaar bloggen. Een selectie van mijn favoriete verhalen van de afgelopen tien jaar. Enjoy.

Lees hier Fragmenten uit het Schemerland – Volume 1

Een Reactie op “E-boek: Fragmenten 2010-2019

  1. Gefeliciteerd! Je hebt hier niets over gemeld! Maar vanzelfsprekend wil ik graag een exemplaar van je boek bestellen, ik ben heel trots op je ! Mams

    Verstuurd vanaf mijn iPad

    >

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.