Nieuwe verblijven op Het Konijneneiland

Stichting Het Konijneneiland, oftewel het toonaangevende konijnentijdelijkverblijfthuis gevestigd te Schermerhorn heeft drie nieuwe verblijven voor de geliefde viervoeters. De verblijven zijn extra ruim van opzet, zodat de konijnen zo aangenaam mogelijk kunnen leven totdat zij nieuwe baasjes gevonden hebben.

Als ik zeg dat ik bij Het Konijneneiland werk krijg ik altijd standaard de vraag of de konijnen zich niet erg snel gaan vermenigvuldigen op zo’n eiland. Het antwoord is nee. Dat komt omdat de konijnen in koppels in een grote ren zitten en niet met de andere konijnen in aanraking komen. Nog belangrijker; ze zijn gesteriliseerd. Op het eiland zitten momenteel slechts zes konijnen. De reden dat dit aantal beperkt wordt gehouden is simpel; bij het konijneneiland gaat kwaliteit voor kwantiteit. De dieren wordt een Hilton-achtige ervaring geboden en er wordt gezocht naar baasjes die dit ook mogelijk willen maken.

Mocht u ook een mooie plek hebben (een grote tuin of veldje) en een mooi groot konijnenhok, dan kunt u contact met ons opnemen via jeponline(at)hotmail.com.

Voor de verblijven gaat veel dank uit naar Leo van den Bogaert van The Unschooled Mind Company.

Een Reactie op “Nieuwe verblijven op Het Konijneneiland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.