Smash Cops


Bij het voor het eerst zien van de titel van dit spel, dacht ik dat het de bedoeling was om cops the ‘smashen’. Klinkt leuk, maar dat is het niet. Je bent zelf een cop die in een soort ‘cops’-achtige televisieshow zit. Vanuit een helikopter kijkt de live camera naar jouw agent in zijn patrouille wagen en aan jou de taak om verdachten te achtervolgen en omver te beuken. Smash!!! Het is een uitdagend en verslavend spel. Uiteraard kun je via de App Store allerlei uitbreidingen kopen, maar met het basisspel kun je je best wat uurtjes vermaken. Het leukste aspect is dat je donuts moet verzamelen tijdens de missies. Dit maakt het spel de titel toch meer dan waardig.

Smash Cops
Prijs: 2,39 €
Uitgever:
Hutch Games Ltd
Size: 197 MB

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.